Over

Mijn naam is Christel Groot-Huiting, 46 jaar. Ik ben getrouwd met Jeroen en woon sinds 2002 in de Haagse Beemden, Breda.

In de winter van 2008, in een uitdagende periode in mijn leven, ben ik thuis begonnen met yoga. Al snel merkte ik de helende effecten van yoga op. Sindsdien heeft yoga mijn leven op diverse manieren positief beïnvloed en zelfs veranderd. Yoga leert je om met de uitdagingen van het leven om te gaan.

In 2011 heb ik de Yoga docentenopleiding bij Astrid van Dam Yoga Centers in Breda succesvol afgerond en geef sindsdien les in Hatha en later ook in Yin yoga. In juni 2017 heb ik de Restorative (Yin) yoga and Meditation Teacher Training (100-hours bij Veda Ela mogen afronden.
De afgelopen jaren heb ik diverse workshops gevolgd, o.a. bij:
– David Swenson (Ashtanga.net)
– Eddie Stern (Ashtanga yoga New York)
– Jivamukti yoga (New York)
– Ty Powers (Insight yoga institute)
– Sivananda Yoga Vedanta Centers (Parijs – Lissabon)

Ik vind het mooi om aan mensen te laten zien hoe yoga je verder kan brengen in je leven, zodat je steeds meer die persoon wordt die je in je kern bent.
De positieve, helende, rustgevende en verhelderende effecten van yoga kunnen je in diverse fases van je leven ondersteunen.
Wat mij blij maakt is wanneer ik zie dat iemand door het uitoefenen van yoga groeit, steeds meer zichzelf is en ontspannen in het moment leeft.